Udsmykning af Skødstrup Skole, 2017. 
Overordnet koncept for hele udsmykningen: Udsmykningen tilstræber et poetisk formsprog. Legende, uforudsigeligt, levende, organisk. Udsmykningen skal ikke være “pædagogisk” med et bestemt mål for øje, men mere en samlende faktor på skolen, som samtidig gør den lettere at finde rundt i. Og bidrager til en fælles identitetsfølelse, både på de enkelte afdelinger – og på hele skolen samlet.

Hver afdeling er opkaldt efter en dansk forfatter fra Kulturkanonen og motivverdenen er skabt ud af deres litterære værker. Bl.a. H.C. Andersens “Den lille havfrue”, Karen Blixens “Vintereventyr”, Cecil Bødkers “Silas og den sorte hoppe”, Halfdan Rasmussens “ABC”.

De “små blå heste” (poesien/kreativiteten) bliver ofte til “store brune heste” (fakta) undervejs i skoleforløbet. Det overordnede mål med denne udsmykning er at “de små blå heste” gerne skulle sam-eksistere med de store brune heste og gives lige stor betydning, når børnene er færdige på skolen. Kreativitet og poesi ruster børnene til verden – gør verden mere rummelig og nuanceret. Der skal være plads til at finde sin egen vej.

Print på krydsfiner. Format 122 x 244 cm.